Prinsessornas pyssel.

måndag 28 februari 2011

Annelies små och stora projekt!!

Annelie har många strängar på sin lyra. Förutom att sy är Annelie lite av en "Martin Timell" som snickrat ihop både det ena och det andra. På bilderna nedanför ser ni först en kista som funnits ute i hennes lagård. Kistan målades ljusblå och beslagen målades med hammarlack. Den rymmer nu familjens återvinning men fungerar också som sittplats.


Den härliga förvaringsmöbeln på bilden nedanför är resultatet av en fusion; skrivbord meets gamla köksskåp. Fungerar som barskåp, förvaring för väskor, gardiner, osv osv. Multimöbel med stort användningsområde.


Annelie är stolt mamma till en flicka och en enkel, rolig och bra leksak kan man tillverka själv av en plastflaska som man sedan lägger några pärlor i. (Jag har också gjort en sådan men med vatten och paljetter i). Stimulerar många olika sinnen samtidigt, hörsel, syn etc etc.

De första träffarna med Pysselprinsessorna har Annelie ägnat sig åt att sy ett överdrag till en leklåda samt brodera på densamma. Bilder kommer givetvis när projektet är klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar